Postoji li mogucnost prenosa nekih ragbi utakmica? Nekih liga ili barem turnira 6 nacija ili mozda 3 nacije?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste ragbi diskusije
Collapse
X
-
Odg: Ragbi
Mogu samo reci da sam uzivao gledajuci ragbi ovog vikenda na Sportklub-u, pogotovo sto retko kad imamo priliku da gledamo ragbi na TV-u u Srbiji. Nazalost propustio sam New Zealand v France tako da jedva cekam najavljenu reprizu. Takodje, pridruzujem se zeljama za prenose Six Nations Cup ili Tri-Nations(koji se digrava tokom letnjih meseci kad ionako nema toliko sporta), dok za Heineken Cup ne verujem da ima realne sanse da otkupite posto mislim da nece biti mnogo interesovanja za tako nesto. Ipak, molim Vas da razmislite o tome. Jos da istaknem da niti treniram ragbi niti sam imao dovoljno prilika da se upoznam sa ovim sportom sem polucasovnih emisija koje sa prekidima idu na SOS-u, vec sam obican gledalac koji se polako zaljubljuje u ovaj sport i voleo bih da se ragbiju da makar 10% medijske paznje kakvu ima NFL. Na kraju, jos jedno veliko hvala za prenose Svetskog Kupa!!!
-
[quote author=vladx link=topic=72.msg10929#msg10929 date=1191875220]
Mogu samo reci da sam uzivao gledajuci ragbi ovog vikenda na Sportklub-u, pogotovo sto retko kad imamo priliku da gledamo ragbi na TV-u u Srbiji. Nazalost propustio sam New Zealand v France tako da jedva cekam najavljenu reprizu. Takodje, pridruzujem se zeljama za prenose Six Nations Cup ili Tri-Nations(koji se digrava tokom letnjih meseci kad ionako nema toliko sporta), dok za Heineken Cup ne verujem da ima realne sanse da otkupite posto mislim da nece biti mnogo interesovanja za tako nesto. Ipak, molim Vas da razmislite o tome. Jos da istaknem da niti treniram ragbi niti sam imao dovoljno prilika da se upoznam sa ovim sportom sem polucasovnih emisija koje sa prekidima idu na SOS-u, vec sam obican gledalac koji se polako zaljubljuje u ovaj sport i voleo bih da se ragbiju da makar 10% medijske paznje kakvu ima NFL. Na kraju, jos jedno veliko hvala za prenose Svetskog Kupa!!!
[/quote]e pa druze kad ragbi bude bio toliko popularan NFL mozda i hoce! ;)
Comment
-
[quote author=NE Patriots link=topic=72.msg11079#msg11079 date=1192369217]
[quote author=vladx link=topic=72.msg10929#msg10929 date=1191875220]
[/quote]e pa druze kad ragbi bude bio toliko popularan NFL mozda i hoce! ;)
[/quote]Svestan sam ja koji je od ova dva sporta kod nas popularniji, zato sam i rekao da bih voleo makar 10% medijske paznje koju ima NFL, a ne da to treba da ide na stetu NFL-a.
Comment
-
Zanima me hoce li biti jos ragbija na sport klubu? ???
Vidim da se prenosi svetski kup u XIII. Da li ce neke utakmice biti reprizirane? :-\
Hoce li sada biti vise ragbi lige na ovom kanalu?
Sve pohvale za ljude koji su zasluzni za prenos bilo kog segmenta ragbija! Odusevljen sam sto sam gledao svetski kup ragbi lige i to u direktnom prenosu, ali iskreno ocekujem da vidim i poneku utakmicu klubskog takmicenja.
Comment
-
znaci gledao sam to svetsko prventstvo kad je bilo na mom omiljenom kanalu......i zaista vrhunski sport, steta sto nema vise prenosa ragbija. I to bas tog sa svetskog prvenstva jer sam primetio da se razlikuje malo od onog ragbija sto imamo prilike da gledamo na eurosportu.
Ono sto sam video jer pratim sportklub web strane i iz drugih zemalja, je da su tamo najavljeni ragbi prenos super lige........steta sto toga nema kod nas, jer verujem da bi bas bilo gledano!
Comment
-
Medjunarodna RAGBI XIII utakmica ovog vikenda na Adi Ciganliji
Nedelja 24.05.2009. Teren sa vestackom travom,pocetak u 18.00h
Selekcija ragbil lige Srbije-Studentska reprezentacija Velike Britanije
Veliki ispit za nase momke koji ce se okusati protiv igraca iz jedne od najjacih ragbi sredina u svetu.Podrzite nas tim u bespostednoj borbi protiv ekipe izabrane medju hiljadama akademaca sa ostrva,od kojih su neki gradili profesionalne karijere.Ujedno ovo je jedinstvena prilika da se vidi jedna selekcija iz zemalja gde je ragbi sport sa dugom tradicijom i na visokom nivou.Nisu u pitanju amaterske ekipe iz regiona kao sto je slucaj u nekim samo na prvi pogled slicnim sportovima koji egzistiraju na ovim prostorima.
Comment
-
[quote author=manolo link=topic=72.msg65592#msg65592 date=1242991342]
Medjunarodna RAGBI XIII utakmica ovog vikenda na Adi Ciganliji
Nedelja 24.05.2009. Teren sa vestackom travom,pocetak u 18.00h
Selekcija ragbil lige Srbije-Studentska reprezentacija Velike Britanije
Veliki ispit za nase momke koji ce se okusati protiv igraca iz jedne od najjacih ragbi sredina u svetu.Podrzite nas tim u bespostednoj borbi protiv ekipe izabrane medju hiljadama akademaca sa ostrva,od kojih su neki gradili profesionalne karijere.Ujedno ovo je jedinstvena prilika da se vidi jedna selekcija iz zemalja gde je ragbi sport sa dugom tradicijom i na visokom nivou.Nisu u pitanju amaterske ekipe iz regiona kao sto je slucaj u nekim samo na prvi pogled slicnim sportovima koji egzistiraju na ovim prostorima.
[/quote]
Comment
Comment