Originally posted by Iceman
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sezona 2012 - zagrevanje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ako su sampionski bolidi zasto je stojao williams iz 2007 ili 2006 godine...na kraj snimka sa leve strane
Comment
-
Originally posted by Iceman View Postako su sampionski bolidi zasto je stojao williams iz 2007 ili 2006 godine...na kraj snimka sa leve straneNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostMa sve, sada su i iste boje, vrlo slicna kaciga. Da se najezis...
Najgore ce ipak biti Brunovoj majci, celog zivota ga je terala da se ne trka, i na kraju on zavrsava u F1 u istom timu kao i ujak.
Strasno...ali daj boze pa da sve prodje dobro,srecno i uspesno ...pa da ga vidimo u nekom jacem timu
Comment
-
http://www.b92.net/sport/automoto/f1...&nav_id=575005
Ja sam vest našao na b92.net, verovatno ima još negde ali nije to bitno.Alonso sad stvarno lupa gluposti.Ovo je čisto provociranje na fin način.Prvo Kubica, sad Hamilton... verovatno će da kaže kako je i Masa bolji od Fetela, pa onda Fizikela možda haha Može on da ocenjuje koliko hoće, 90% vozača ne interesuje njegovo mišljenje a pogotovo Fetela.
Nisam siguran koliko može Lotus da napravi dobar bolid jer rade veliku rekonstrukciju, ali kladim se da Ferari neće da dobije Red Bul ni u vozačkom a ni u timskom poretku.Čak veće šanse dajem Mercedesu i naravno MekLarenu.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View Posthttp://www.b92.net/sport/automoto/f1...&nav_id=575005
Ja sam vest našao na b92.net, verovatno ima još negde ali nije to bitno.Alonso sad stvarno lupa gluposti.Ovo je čisto provociranje na fin način.Prvo Kubica, sad Hamilton... verovatno će da kaže kako je i Masa bolji od Fetela, pa onda Fizikela možda haha Može on da ocenjuje koliko hoće, 90% vozača ne interesuje njegovo mišljenje a pogotovo Fetela.
Nisam siguran koliko može Lotus da napravi dobar bolid jer rade veliku rekonstrukciju, ali kladim se da Ferari neće da dobije Red Bul ni u vozačkom a ni u timskom poretku.Čak veće šanse dajem Mercedesu i naravno MekLarenu.
Comment
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Nije bas za ovu temu, ali nismo jos otvorili zagrevanje za 2013 Ferari je u ozbiljnim pregovorima sa Red Bulovim dvojcem Njui - Prodomu (glavni za aerodinamika RBa), za sada ne ide zavidnim tempom, ali postoji volja sa obe strane za saradnju. Njih dvojica bi presli sledece zime. Meni cela stvar zvuci potpuno zastrasujuce, sa Ferarijevom infrastrukturom, Njuijem, Birneom koji ocigledno jos uvek ima glas, Alonsom, nekim mladim talentom, mozda cak i Briatoreom... Nepobedivo.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment