Prvi post i vices u drugom vec vredjas, dzabe 100 fakulteta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biseri komentatora na Balkanu i u svetu
Collapse
X
-
Originally posted by dejan65 View PostЈес бре и није са Радетом него са Радом...........па размишљај дали је Раде или Рада ........и кад си већ толико паметан ...........исправно је и једно и друго............и јеси ли ти можда Павле, Срђан или само неки магарац који се јавља без питања!
Нисам Срђан, нисам Павле, Урош сам.
Иначе, на крају упитних реченица ставља се упитник, иза узвичних реченица, као и иза мањих говорних јединица које се изговарају у узбуђењу, повишеним гласом, ставља се узвичник. С обзиром да си ме питао ко сам и шта сам, на крају реченице треба да ставиш знак питања (?) а не знак узвика (!).
Добродошао на форум.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Јес бре...........питај ГооглЕТА.........онО све зна..........исправно је и једно и друго, а ти како хоћеш!
Интерпункција ............ајде да си у праву............не могу да ти докажем да сам само гласно размишљао и да те практично нисам ништа питао, али сам сам крив јер сам онако написао па може да се тумачи и као упућено питање.
Не вичем, не вређам ........браним се од напада...........јер ЈА као обичан смртник и не морам да знам да ли је правилно са Павлом или Павлетом, не морам да знам ни граматику, ни правопис,..........али они живе од тог говора, то им је професија и ЈАВНО изговарају и показују своје ЕЛЕМЕНТАРНО незнање..........И.........мени то смета и квари угођај и доживљај гледања и морао сам негде то да кажем...........вама ако не смета и ако не смем да се пожалим............ИЗВИЊОТИНА И ПОЗДРАВ...........СВАКО ДОБРО ВАМ ЖЕЛИМ!
Кој сам се мој и регистровао на форум..........ја рекох шта сам имао............сад мож и да ме бришете из чланства ако ви сметам!
Еее да, мооожда бих ставио и неког смајлија..........али не смем јер њих нема у правопису, је л да!'
Last edited by Vanja #66; 21-05-15, 18:12.
Comment
-
Samo kada bi SportKlub pustao dual audio, kao sto ima Eurosport, preko SBB kablovske... Gledam F1 trku na 'mute', nisam mogao -vise- da izdrzim nase komentatore. Ne prave razliku izmedju korisnih informacija, koje mozda ne znamo, i da nam objasne - na 3, 5, razlicita nacina - ono sto mozemo da vidimo i sami na TV-u (i jos sa greskama). Unistili su me, gotov sam; nekad mogu da (probam da) ih ignorisem - ali su mu ga danas, bas, 'dali'. Boze, blagi.
Edit: "Svaki komentar je izlisan", "ovo necemo da komentarisemo", a, ne zatvaraju usta; evo, "uzivajte u kadrovima" - oni da nam odredjuju u cemu cemo mi da uzivamo (valjda zato sto su ucutali malo, lol). Toliko toga ima (non-stop, non-stop), mogao bih da ispunim forum; uopste nema svrhe pisati - ko zna o cemu pricam, jasno im je, heh. ;-/
(Nisu bitni, uopste, pojedinacni primeri; skoro ceo prenos je ludilo, totalno - nazalost!.. Jer ljudi MNOGO znaju o F1; ali, valjda, 'ovako' nemaju veze s' mozgom)
Comment
-
Za SK spikere,približite obojica na istu udaljenost mikrofon,jedan razbija koliko je glasan a drugi se jedav čuje...
Comment
-
Neprofesionalizam komentatora
Nevjerovatno da se komentatori tako odluce da navijaju za jednog vozaca od 20,Oni jednostavno zele da mu se svi sklone a on da pretice i bude sampion.Na kraju kada nije zavrsio na podijumu izgubili glas i ponasali se kao lisice kojima je grozdje zeleno.Sramota za Sport Klub
Comment
Comment