I ja isto mislim, iako nije do sada imao ozbiljne protivnike ipak mislim da ce Joshoua nekako dobiti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Boks
Collapse
X
-
Polako Mrki, zajeban je Klicko, takticki savrsen. Ne moze ga Dzosua drzati na distanci kao sto je Fjuri mogao, niti ima taj cudan stil. A koliko jako udara zapravo i ne znamo jer ce mu ovo biti prvi pravi izazov, Fjuri je ocajno gradjen u odnosu na Dzosuu ali udara kao maljem.sigpic
Comment
-
Jucer sam slusao Mavrovica kaze da mu Klicko izgleda sjajno, i odlično pripremljen ali također najavljuje nokaut Joshue. Generalno ovo je bas sudar dvije razlicite skole, Joshua je bas napadac, brz je, ne smije dozvoliti Klicku njegov ritam, duge direkte i slicno, ako se ude u taj ritam onda ce biti u problemu, plus nikad nije ni bio u ringu eventualnih 12 rundi. Ali mislim da je Klicko upisao svoj nokaut i na USB stick koji ide na aukciju...
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostA nije to stari Klicko, covjek ima 41 godinu, ej, 41 i boksa za titulu, dosta je i njega
Godine nisu problem, po meni je motiv najveći problem. Pretpostavljam da će se okaniti,dobio ili izgubio.
Comment
-
Kasne 30e su daleko od ranih 40ih. Moze on imat gradu apolona, znas li kakve su reakcije sa 30 a kakve sa 40, ovdje ti je dovoljna stotinka nepaznje protiv ovakvih boksaca i ti si na podu, bas zato ce ga Joshua razbiti, kao i Fury. Samo protiv Klicka
Lewis: Undecided
Foreman: AJ
Bruno: AJ
Froch: AJ
McCory: Klitchko
Haye: AJ
Holmes: AJ
Roach: AJ
Vitaly: Logicno
Gotovo svi daju prednost Joshui od strane bivsih boksaca do kladionica
Ja bas zalim sto je Fury ludak kakav je i nije bilo revansa, otiso bi u penziju zauvijek Ukrajinax
A fino je zaiskrilo i izmedu Joshue i Furya bas vode rat, i jedva cekam taj mecLast edited by Mrkela; 28-04-17, 18:26.
Comment
-
Ma Fjuri je poremecen, ali da nije ne bi bio tako dobar jbg, sve ima svoje
Gledaj ti sta on danas objavljuje, potpuni bolesnik
Tyson Fury calls Anthony Joshua his 'little b***h' as he Photoshops heavyweight champion's head onto small dog ahead of Wembley fightsigpic
Comment
Comment