Canelo vs Kovalev is a done deal for November 2nd for the WBO light-heavyweight world title.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Boks
Collapse
X
-
Ovi gradjeni ko ja jbte hahahahh3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ko nije gledao obavezno, ali obavezno da odgleda, ludnica koliko su udaraca nanijeli, posebno Fjuri njemu ali kakvu bradu i srce ima Valin to nisu istine. Kakve je batine popio i imao snage za onakvu 12. rundu
Zbog onakvih posjekotina se prekida borba cesto, zabrinut je bio Fjuri ali koliko udara je zavrsilo na Vailnovoj glavi to je strasno, lik kao da ima celicnu bradu. Strasna borba, strasna.
Fjuri je rutinski dobio ali opet moras se diviti Valinu kakve je batine popio i koliko je udaraca primio i ostao do kraja. Ipak imao je sansu jednom u zivotu vjerovatno, napravio takvu posjekotinu rano i opet nije bio ni blizu da pobijedi.sigpic
Comment
-
Jedna od najboljih borbi ikad Vitali protiv Luisa je prekinuta zbog ovakve posjekotine Vitalija. Doktor je odradio nenormalno dobar posao ali Valin je imao jedan uzasno prljav potez kad je palac zabio u posjekotinu. Ipak mora se postovati za 12. rundu i generalno za ovu borbu.sigpic
Comment
-
Originally posted by LoneWolfSrb View PostCekao si ceo dan da odgledas snimak , pa da mi odgovoris .
cirkuzantTitule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Zamisli da ustajes prije zore.. ili da ne lijegas, da bi gledao Fury-Wallin Ono na kraju stvarno ispade dobar mec... ja sam mislio da ce ga cigan prosuti, ali ovaj ispade previse tvrd Meni je odgovarao termin.. da nije sigurno ne bi ni gledao. Fala bogu, mogu da ispratim sve bitnije utakmice, borbe i dogadjaje dokle god su u terminu od 1 popodne pa do 6 ujutro Napr. nema tih para zbog kojih bi se budio da gledam dragi mi Junajted
Comment
Comment