Announcement

Collapse
No announcement yet.

Boks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poslo ga Ukrajinu tim udarcem

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Kakav aperkat u bradu i Klicko to prezivljava, ludnica
      99% boksera bih palo na onaj aperkat, ali ne i Klicko.

Strasan mec!

Comment

• Nikad nisam bio fan Wladimira, ali jbg nije mu se dalo veceras, ipak je ovo teska kategorija, jedan udarac menja mec. Onaj aperkat je resio mec, nadam se revansu, zasluzio je revasn Wladimi i protiv Fury-ija. Valjda dobije jedan.

Mada onaj kez na kraju mi se i nije bas dopao, malo arogantan mali

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
          Mada onaj kez na kraju mi se i nije bas dopao, malo arogantan mali
          Na kraju svake runde je to radio. Kao fazon imam te..
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• Fury rutinski odradjuje Entonija
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Au, nisam verovao da Dzosua moze da se vrati posle pete runde, svaka mu cast, odusevio me

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                Na kraju svake runde je to radio. Kao fazon imam te..
                Ma ajd tokom meca, mogu da razumem, mind games il' sta vec. Ali na kraju borbe kad protivnik ne moze ruke da drzi kako treba, ne ide jbg.

Comment

• Vec u petoj je izgledao kao da nece preziveti. Sto je smesno, jedino ako je bila to taktika.
                  SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.

Comment

• Klicko je trebao samo da prezivi ove dvije runde i dobio bi, "samo".

Ali rad nogu mu ni blizu nije dobar kao Klickov, medjutim dok ima ovakvu sirovu snagu i eksplozivnost bice sila. Samo je spavao cetiri-pet rundi, mozda je Klicko treba vise da zapne, ona peta ga je iscrpila potpuno i to samo minut te runde, jedva je stojao na nogama do kraja iste. I u desetoj ga je Klicko dobro klepio, radila mu je glava, ali ima jaku bradu izgleda :-D
                    sigpic

Comment

• Mora se popraviti na fizickom planu, jbg ne sme mu se desiti onakav pad posle 5. runde gde je jedva stajao na nogama.
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• @Vladan,

Upravo to, tehnicki nije ni blizu Klicka. Ali jbg, surove udarce ima. Surove!

Comment

• Ako se ne varam ovo mu je prvi mec u profesionalnoj karijeri da ide preko sedme runde.

Comment

• Napokon se boks vratio, da zadnja odlicna meca. Ali Fury Joshua pfff

Comment

• Hahhah vidi ga baja sto proziva Fury-ja
                              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Spakovace ga u kutiju za sibice

Comment

Working...
                                X