Originally posted by Miko
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Boks
Collapse
X
-
Pregledoa ja nema , ni na jednom nemackom (vox,zdf,rtl 1 i 2,sport 1) , ponadao se kad vidio na areni 2 veceras cisora al' cisora-klicko snimak
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pa sta ima veze ako nema na tv-u, evo vam odlicnog stream-a ;)
http://www.thefirstrow.eu/watch/1305...avid-haye.html
Comment
-
Znaci na areni 2 i to snimak a ova moja kablovska ne emituje arenu jbg.Moram skidati preko torrenta pa gledati kao snimak necu ni pratiti ishod meca da mi bude zanimljivije.Sta cu drugoOriginally posted by Miko View PostPregledoa ja nema , ni na jednom nemackom (vox,zdf,rtl 1 i 2,sport 1) , ponadao se kad vidio na areni 2 veceras cisora al' cisora-klicko snimak
Comment
-
Jel treba da skinem onaj plugin i sta onda ajde objasni nikad na ovaj nacin nisam gledao nestoOriginally posted by Paradox91 View PostPa sta ima veze ako nema na tv-u, evo vam odlicnog stream-a ;)
http://www.thefirstrow.eu/watch/1305...avid-haye.html
Comment
-
http://liveonsat.com/lvs____other_B-o-x-i-n-g__.php
Prikazano je zapadno evropsko vreme...
Izgleda svi daju od ponoći... Kao da nema direktno...
EDIT: Ili je prenos od ponoći???IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Pa ja mislim da imaju pre glavnog meca neke uvodne borbe tako da mislim da oko 11 veceras pocinje glavni mecOriginally posted by Krle View Posthttp://liveonsat.com/lvs____other_B-o-x-i-n-g__.php
Prikazano je zapadno evropsko vreme...
Izgleda svi daju od ponoći... Kao da nema direktno...
EDIT: Ili je prenos od ponoći???
Comment
-
Pa instaliraj najnoviju verziju adobe flash player-a, i to je to, u slucaju da ga nemas, ali ako mozes da gledas klipove na internetu, verovatno je sve ok. Samo otvori stranicu i sacekaj da se sklone reklame. Mec pocinje oko 23h.Originally posted by aca View PostJel treba da skinem onaj plugin i sta onda ajde objasni nikad na ovaj nacin nisam gledao nesto
Comment
-
Gde cu box na streamu gledati pored TV-a
Najlepse da skinem HD snimak i prebacim da gledam na TV ali do sutra cu 3 puta videti rezultat , valjda ce se neko smilovati i pustiti , FTV,B92,Nova , kad se boxuje za titulu svi prenose Klicka protiv incognito boraca a kad je ovakav spektakl mozes samo na radiju gled ups, slusati
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Sve ovo deluje smesno, prepucavanja van ringa, vredjanja, jos ona tuca na konferenciji, a sad jos kao organizovali mec, sve zbog love, ne ocekujem ni veceras kvalitetan boks, ali bar ce biti zanimljivo zato sto su bas njih dvojica u pitanju. Videcemo, navijam za Dereck-a da isprasi onog "penzionera"!
Comment
-
Odlicno imam adobe flash player gleda cu.Originally posted by Paradox91 View PostPa instaliraj najnoviju verziju adobe flash player-a, i to je to, u slucaju da ga nemas, ali ako mozes da gledas klipove na internetu, verovatno je sve ok. Samo otvori stranicu i sacekaj da se sklone reklame. Mec pocinje oko 23h.
Comment
-
Comment
-
Kakav box
Najbolja borba iako kratka u zadnjih 5 godina slobodno kazem ako ne i duze
Gledacu i snimak , ubio ga Cisora u prve 4 runde i sacekao Hej i rutinski 2 udarca za nokaut
Comment
-
Ja se ukljucio od 3 runde i koliko sam video polupa ga Hej ipak je bilo to za ocekivati jer je Hej daleko vise tehnicki potkovan od Cisore.Originally posted by Miko View PostKakav box
Najbolja borba iako kratka u zadnjih 5 godina slobodno kazem ako ne i duze
Gledacu i snimak , ubio ga Cisora u prve 4 runde i sacekao Hej i rutinski 2 udarca za nokaut 
Comment
Comment