Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pravila za H2H SK ligu - sezona 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Pravila za H2H SK ligu - sezona 2017/18

  PRAVILA ZA H2H liga SPORTKLUB:  1.U svakom kolu tipuje se na 10 postavljenih parova. Uglavnom derbi mecevi iz LIGE petice(LS, LE i Reprezetativnih takmicenja kada bude potrebno).
  Pobednik je onaj tim koji sakupi vise poena u ligaskom djelu(Npr:United Alliance-Administracija SK 8-7 i to znaci da United Alliance dobija 3 boda,a Administracija SK 0, ukoliko je bilo nereseno obe ekipe dobijaju po bod). Poslije ce biti objasnjeno koncept takmicenja i toka takmicenja.
  2.Vi tipujete na tacan rezultat. Ako ste pogodili fiks(1, X ili 2) dobijate 1 poen, a ako ste pogodili tacan rezultat dobijate 2 poena.
  Npr: ako ste tipovali Milan - Inter 2:1 a bilo je 1:0 - dobijate 1 poen. Da je bilo 2:1 dobili biste 2 poena.


  3.Sitem lige je ovakav ove sezone:
  a) Prvo se igra jednokruzno(svako sa svakim) i ove sezone to je 17 kola i onda dolazi do podjele, prvih osam ide u ligu za prvaka, a drugih deset na tabeli idu u ligu za opstanak.
  b) U ligi za prvaka i ligi za opstanak se igra dvokruzno svako sa svakim i to ce biti 14 kola u ligi za prvaka,a u ligi za opstanak 18 kola.
  c) Kada se zavrsi liga za prvaka prva dva direktno idu u polufinale, a sledeca cetiri tima idu u cetvrtfinale i igrace za upraznjena dva mjesta u polufinalu, a iz lige za opstanak tri tima ispadaju i nemaju pravo za igranje dogodine.
  d) Cetvrtfinalni i polufinalni mec ce se igrati samo jedan vikend, a finalni mec ce se produziti na dva vikenda.
  e)17 kola + 14kola + 4 iz PO= 35 kola ukupno, zato je ovakav sistem i jedini je moguc.
  4.U svakom timu se nalaze 2 igraca i svi igraci su duzni da tipuju pre pocetka utakmica. IZ ISKUSTVA GOVORIM DA CIM IZADJU PAROVI, DA SE IGRAJU ODMAH, ZABORAVICETE I NECETE TIPOVATI! Timovi koji budu ucestali da vise kola zaredom ne budu igrali, bice odstranjeni, jer nije fer prema ljudima koji su se prijavili da igraju i zezaju da neko maltretira.
  5.Ukoliko jedan igrac ne stigne da odigra kolo, broje se bodovi samo od igraca koji je tipovao.
  Last edited by z0La; 30-08-17, 16:32.
Working...
X