Announcement

Collapse
No announcement yet.

Marc Márquez - vesti, glasine, poredjenja...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Marc Márquez - vesti, glasine, poredjenja...

    Mislim da i ostali vanzemaljci zasluzuju svoju temu.




    @Brana ce biti najsrecnija

  • #2
    ponsaral je komentarisao markezovu sezonu i napravio meni najlepse poredjenje markezovog i lorencovog stila:

    Big disappointment! For me, he is still the most exciting guy to watch. He is the type of rider I love to watch because everything is too much. But this is what we love.

    Jorge is very fast, I think Marquez is as fast as Jorge, but the way they develop that performance is so different. With Jorge, if you didn't have a stopwatch you'd think he was warming up the tyres! But when you see Marc, you say 'f**k!' Every single corner he looks like he is going to crash. You think nobody in the world can go faster and this is so exciting.

    I love to watch Jorge riding because he is so clean and technical. But you have to be a connoisseur to appreciate it. But Marc, anybody - even if they are 75 years old and have never ridden on two-wheels - you look at the action on TV, especially with the incredible job Dorna is doing in slow motion, and 'wow!' It's a show. For that, he is our best ambassador for MotoGP because this guy is a volcano! Unbelievable. So I love to watch Marc and I think he has brought a lot to our sport.
    don't be scared homie
    sigpic

    Comment


    • #3
      А ово је , као , нешто ново , а ти си , као , нешто опасна , а ?
      Шалим се .

      Comment


      • #4
        Tokom celog vikenda je imao najbolji tempo, iako je imao dva pada, nisu ga omeli. Kako je i sam izjavio, trka iz dva dela je omogucila Hondi da drugi motor bude mnogo bolje "nastelovan". Uprkos promenljivim uslovima i izmenama u poslednji cas uspeo je da osvoji velika 25 boda i preuzme vodjstvo. Bilo kako bilo, vise nego uspesan vikend za Repsol Hondu
        Na samom kraju 34'13.628
        P.S. ovo mu je prva pobeda u 2016.i 59.u MotoGP-u

        sigpic

        Comment


        • #5
          Brana, potpuno se slažem Markez mi je najviše zaslužio pobedu koju je na kraju i ostvario iako mi je žao one tragedije za moga Lorenza ipak nema veze ima još puno trka

          Comment


          • #6
            OOMG vcasj;kfas

            Aggregated news sites on the MOTO GP races leading.
            The annual Moto GP events.
            Synthesizing information on the leading riders gi? such as Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Marc Marquez, Dani Pedrosa ... etc ... and many other famous racers will also be our messenger.
            See information at: https://www.facebook.com/MoToGP.Upgrade
            Video or at: https: //www.youtube.com/channel/UCVWxVFd9hx_kVPNiwjINLNQ

            Comment


            • #7
              Crutchlow: Marquez se poigrava s konkurentima


              Cal Cruchlow smatra da se njegov kolega s Honde Marc Marquez poigrava s glavnim konkrentima i da će ove godine uzeti titulu prvaka.


              Početkom kvalifikacija u Sachsenringu se dogodio incident između Marqueza i Vinalesa. Marquez se ispričao za bespotreban kontakt Vinalesa u brzom krugu, a Cruchlow kaže da se Marquez počeo psihološki poigravati s konkurentima.

              “Samo se poigrava s njima, a naročito s Maverickom u subotu. Došao mu je s boka, a krivi njega. Ali Marc to voli, smatra to smiješnim. Ako se idete poigravati s njim, to neće dobro završiti jer se on svakako poigrava vama”, kaže iskusni Britanac.

              “Maverick se sigurno pita zašto se uvukao u to, a Marc je s druge strane stava – ako si već tu gdje jesi, zašto ne? Već je to činio i prije, utrkivao se s Rossijem, imali su kontake i sve ostalo…”, navodi Cruchlow.

              “Čovjek koji vodi prvenstvo je vjerojatno najbolji vozač u svijetu. Osvojit će prvenstvo bez obzira na poteškoće”, kaže Crutchlow o Marquezu.

              Specijalan način vožnje

              Cruchlow je naglasio specijalan način vožnje kojim Marquez upravlja svojom Hondom RC213V. Kaže da je to nešto što nitko drugi nije u stanju od ostalih Hondinih vozača.

              “Svaki zavoj koji učinite, Marquez ga je bolje odvozio od vas. Stvarno ne možete pojmiti kako ga on odvozi. Radi se o kutu nagnutosti pod kojim ulazi u zavoj, načinu na koji se tijelom približi prednjoj gumi, proklizavanju kroz zavoj, a da ipak ostane na motociklu…”, nastavio je Britanac.

              “Ono što Marquez čini kroz zavoje u svakom treningu i utrci, ja, Pedrosa, Miller i Rabat ne možemo spojiti tokom cijelog vikenda!”, zaključio je impresionirani Crutchlow.
              Last edited by Sam Hornish Jr.; 06-07-17, 14:29.
              Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez

              Comment

              Working...
              X