Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Gdje je ta Bosna? Uvalit ćemo im 8 komada" izjava Neymar-a... kako mi je sad zivac digao, idiot. Daj Boze da mu Spaha obje noge slomi veceras pa makar i primili 8...

    Comment


    • Te izjave Neymara mozda nisu istina jer mislim da nije toliki kreten da ovo kaze. Ma ustavari boli me neka stvar sta on kaze previse se mi zamaramo sa ovakvim stvarima. Znamo kad smo o Ronaldu pricali protiv Portugala sta nam je se desilo. Bitno je kako su nasi reprezentativci shvatili ovu utakmicu koja bi nekim donijela mnogo u karijeri. Dosta ce menadzera ovo gledati, a dosta je nasi igraca koji trenutno ne stoje dobro u svojim klubovima.


      I na kraju da vas sve obavijestim da ce ova tema biti zakljucanja sat prije meca i diskutovat ce se u temi Prijateljske utakmice.

      Comment


      • Dobra igra, rezultat i ne tako dobar kako je moglo biti. Ali sve u svemu ponosan sam na ove momke. Sa obzirom kako se posljednjih dana 'krpio' sastav rezultat je odličan. Da su bili Mujdža i Lulić ( naši najbrži igrači ) vjerujem da bih pobijedili ovakav Brazil.

        Još jednom smo dokazali da smo tvrd orah i da imamo zube. Postajemo sve više ugledni i cijenjeni u svijetu fudbala upravo zbog odličnih igara. Drago mi je da je i Safet bio sretan i zadovoljan igrom.
        sigpic
        Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
        don't support us when we win."

        Comment


        • Prije svega, svaka cast zmajevima na odlicnoj igri. Pa ja sam zadovoljan, igra je bila na jako visokom nivou, u match smo usli sa previse postovanja i sva sreca da smo se brzo vratili nakon primljenog gola. Ovaj autogol u sudijskoj nadoknadi nam nije trebao ali daleko od toga da sam razocaran. Drago mi je sto je dobra atmosfera vladala tokom citave utakmice, kako na tribinama, tako i u samoj ekipi, sto se lagano dalo uociti po osmjehu igraca a i Safeta
          Imamo jos da odigramo prijateljske sa Irskom, Meksikom te Velsom a nakon toga idemo na kvalifikacije gdje iskreno ocekujem da budemo prvi i da odemo lagano na mundijal, mada to nece biti nimalo lagano.
          Jos mi je jako drago sto se Neymar nije primjetio na matchu osim u trenucima kada je Spaha noge lomio, bravo kapitenu, bravo!
          Eto, nismo bili u nekoj formi pred ovaj match ali bolje da nas to prodje sad, nego da kroz to prolazimo u septembru.

          Comment


          • Samo dalje hrabro momci . ;)

            Kad se sjetim onih vremena , kad su nam Grci davali po 4 komada , a sad veliki Brazil dodje do pobjede vise sretno nego spretno .

            Evo sta su rekli Dzeko i Spaha :






            Onog Neymara , j...m li mu familiju ofarbanu HAHAHAHHAAHHAH
            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

            Comment


            • Brazil je kao jedna od najboljih reprezentacija na svijetu imala dužnost da jednom riječi "razvali" BiH, ali jučer smo pokazali svu svoju snagu i mogućnost da se možemo boriti sa bilo kojom reprezentacijom, ali sreća nas jednostavno nije poslužila. Nakon sjajnih prilika koje smo prokockali, primimo pogodak u 92.minuti, stvarno šteta..

              Comment


              • Bosna ima dobru ekipu, mislim nije Hrvatska da se razumijemo, ali ima dobru ekipu. Ali nikako nema ni srece. U Francuskoj je bila blizu prolaska, dva puta je izvlacila Portugal, sada su si zabili autogol.
                Uz malo srece ovaj tim moze napraviti i vise od samog plasmana na veliko natjecanje. Bosnu puno dize nacionalni naboj, ono sto je nas krasilo nekada. To je velika, velika stvar kada se radi o reprezentaciji.
                Last edited by ajmooooooo!!!; 29-02-12, 08:35.

                Comment


                • Originally posted by ajmooooooo!!! View Post
                  Bosna ima dobru ekipu, mislim nije Hrvatska da se razumijemo, ali ima dobru ekipu. Ali nikako nema ni srece. U Francuskoj je bila blizu prolaska, dva puta je izvlacila Portugal, sada su si zabili autogol.
                  Uz malo srece ovaj tim moze napraviti i vise od samog plasmana na veliko natjecanje. Bosnu puno dize nacionalni naboj, ono sto je nas krasilo nekada. To je velika, velika stvar kada se radi o reprezentaciji.
                  Bosna bi u dvomecu izbacila Hrvatsku ili bar bila blizu tome tj bilo bi neizvesno ;) ... Ako ovaj tim ne bude povredjen mislim da ste veliki favoriti za SP ...
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

                  Comment


                  • Revansirat cemo se mi njima u finalu SPa 2014

                    Comment


                    • Originally posted by Fanta View Post
                      Revansirat cemo se mi njima u finalu SPa 2014
                      Ko kaze da ce Brazil biti u finalu SP
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

                      Comment


                      • Ma odlično su momci igrali nema se šta prigovoriti. Hrabrom i borbenom igrom su dokazali da se može igrati i protiv najboljih. Ono što nam je sinoć najgore bilo jeste što smo imali dosta sporiju ekipu od Brazila, ali kada se vrate Lulić, Mujdža, pa još kada se priključe Višća i Stevanović, dobit ćemo mnogo i na tom segmentu igre. Ne vidim ko u našoj grupi može pomrsiti račune BiH.

                        Jedino Grci, jer oni imaju onaj svoj specifičan stil igre, koji kako smo vidjeli dosta puta nama ne odgovara, oni su tako osvojili i EP-o, ali ja se nadam da ćemo ih moći nadtrčati na sredini terena, a Džeko/Ibišević zabiti koji put.
                        sigpic
                        Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                        don't support us when we win."

                        Comment


                        • Originally posted by Miko View Post
                          Bosna bi u dvomecu izbacila Hrvatsku ili bar bila blizu tome tj bilo bi neizvesno ;) ... Ako ovaj tim ne bude povredjen mislim da ste veliki favoriti za SP ...
                          Ma kako da ne bi. Nikad se nisu nugdje plasirali...
                          Bilo bi neizvjesno vjerovatno

                          Comment


                          • Ovako je Ivica Osim vidio utakmicu protiv Brazila

                            - Šta nam je donio ovaj susret? Vidjet ćemo šta će nam donijeti. Kako god, dobro je odigrati utakmicu s ovakvim protivnikom, čisto radi iskustva. Da igrači vide kako je igrati protiv njih, a pokazali su da se nikoga ne trebaju bojati. Ako su s njima odigrali korektno, onda mogu sa svima - govori Osim.

                            Bez obzira na to što se radilo o prijateljskoj utakmici, je li nas poraza koštalo to što smo tradicionalno, na sebi svojstven način, previše bojažljivi? Selektor je prije utakmice kazao kako je cilj samo "da se ne obrukamo".

                            - Moralo je biti malo straha. Da ih se nismo uplašili, nešto ne bi bilo uredu s nama, ali mislim da više to nije ni strah nego respekt. Moraš biti bojažljiv, jer ne znaš kako će izgledati, znaš da igraš s Brazilom, ali ne znaš sve igrače, kako funkcioniraju. Tek kada prođe neko vrijeme, možeš znati na čemu si. A to što u prethodnim kvalifikacijama nismo otišli na EP, jer smo ciljeve postavili bojažljivo, to je naš stari problem.

                            Može li, onda, igra protiv Brazila biti zalog za optimizam uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo? Šta može biti bolje u igri, u čemu se možemo popraviti?


                            - Ono kako smo odigrali protiv Brazila teško prolazi u Evropi. Ja bih volio da su svi naši igrači bolji od brazilskih, daj, Bože, ali se trebamo zapitati. Jer, Grčka i Slovačka, kada su kompletne i igraju sa 100 posto snage, mogu biti bolje i opasnije od onakvog Brazila. Ipak, ovo je pokazatelj jednog razvoja, jer smo, nakon Francuske i Portugala u Zenici, evo, sada i s Brazilcima odigrali dobro, nosili smo se, pokazali da nema velike razlike u kvalitetu.

                            Malo sebičnosti


                            Zamjerate li nešto igračima?


                            - Vidjelo se da postoji pomalo sebičnosti, svi su htjeli odigrati malo i za sebe. Bilo je situacija gdje se trebalo odigrati mirnije. Recimo, kako se igra u Njemačkoj, kod našeg gola teško da bi Ibišević smio opucuti u onakvoj situaciji. Ondje se lopta morala odigrati. Da ne govorimo o tome kako je opucao, jer po svakoj logici u mlađim kategorijama trener bi vas izvadio iz igre. Bilo je još nekoliko situacija, Pjanić je jednom utrčavao sam... ali dobro, možda je to i zbog protivnika.

                            Neodstaju dva "kuloara"

                            - Utakmica je poslužila Safetu i da isproba kako je kada igramo sa dva špica, ali treba znati da nama nedostaje igrača gore, da se to osjeti i u vezi. Zatim, nedostajali su nam igrači po bokovima, što bi Francuzi rekli dva "kuloara". Vidjelo se da fale Lulić i Mujdža, jer danas je fudbal nezamisliv bez bokova, bez igrača koji trče gore-dole.

                            Comment


                            • Originally posted by ajmooooooo!!! View Post
                              Ma kako da ne bi. Nikad se nisu nugdje plasirali...
                              Bilo bi neizvjesno vjerovatno
                              Pa kakve to veze ima sto se nismo nigdje plasirali? U zadnja 2 baraza dobili smo da igramo protiv Portugala a vi bi kao lagano njih otresli?

                              Comment


                              • http://sportsport.ba/ino_fudbal/dial...-senegal/75737

                                ON JE LUD,ON JE JAK,ON JE ZELJIN MANIJAK!

                                Comment

                                Working...
                                X