Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
-
Originally posted by Princoni View PostIzasao univerzalni krek za fm 17 , samo sto ima bug sa transferima
Ovaj?
Koji transfer bug? Ja nisam ništa primetio do sad, igram LLM doduše.
EDIT: Aha, jebem li ga, nisam primetio kod mene, ali opet kod mene free agents vode glavnu reč.Last edited by p4p1; 17-07-17, 15:54.
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostZa moj procesor nema, a ovaj univerzalni je za poslednju verziju fm-a sa zimskim transferima. Sve lepo radi sem sto drugi klubovi slabo dovode igrace, uglavnom samo pozajmice rade i produzuju ugovore svojim igracima. Slican bug su napravili i za fm 16 sa zimskim transferima.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View Posthttp://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1647195
Ovaj?
Koji transfer bug? Ja nisam ništa primetio do sad, igram LLM doduše.
EDIT: Aha, jebem li ga, nisam primetio kod mene, ali opet kod mene free agents vode glavnu reč.
Kao da su svi klubovi podeseni na Vengerica modeLast edited by Lion; 17-07-17, 16:06.
Comment
-
Last edited by Lion; 17-07-17, 18:54.
Comment
Comment