Originally posted by Bane je
View Post
Za tu visinu, okej kilaza, mozda se sad ugojis, jer sam ja jeo kao nenormalan kad sam ostavljao cigare. Doduse ako mi ikad padne cigara na pamet, to je posle vrhunske klope, tada sam najvise uzivao da zapalim cigaru kad se najedem kao svinja.
fali mi malo nakon par situacija, jedna od njih je obrok
ali verujem da cu izdrzati, narocito zato sto sam smanjio alkohol na minimum a kafu nikad nisam ni pio niti mi treba

Za tu visinu, okej kilaza, mozda se sad ugojis, jer sam ja jeo kao nenormalan kad sam ostavljao cigare. Doduse ako mi ikad padne cigara na pamet, to je posle vrhunske klope, tada sam najvise uzivao da zapalim cigaru kad se najedem kao svinja.

.... I jos sam kaze, nikada nisam bio najsnazniji, najbrzi ... ali sam uvek bio najhrabriji - uvek. 

Alkohol veoma slabo, volim pivce preko leta, sem toga mozda jednom nedeljno sa najboljim prijateljem popijemo nesto jer samo tad imamo i vremena da se vidimo.
Ma jesti u isto vreme je najbitnije (pored toga da se jede nesto normalno a ne fast food koje je najvece djubre
). Ma setnja, trcanje, bilo sta, samo covek da se krece malo, em zdravije, em za psihu dobro jer opustis glavu od svakodnevnih stresova i mir.
Super je teretana, ali treba znati i to kako, vecina klinaca danas samo jure da se nakljukaju hemijom kao ludaci i naravno za mesec dana vec naduveni koliko zelis. 

Mnogo lepse jedem od kako sam poceo da se odvikavam od hleba, koji sam jeo kao sivonja.

Tuci i jaja, uvek rucak protein i uz to povrce. 

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: