Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepo muško nek' se zove Duško
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostBrate one će se naravno praviti fine i reći će da im je Klint bolji ali u dubini duše ih privlače ovi dilberi više. Ceo dan sam sa ljudima brate nisi svestan kakvih se tema dotaknem i veruj mi isto razmišlja i ta od 18 i od 28 godina. Prosto vremena se menjaju pravi kvaliteti se ne cene više (ako su se ikada cenili).
Sto se muzjaka tice fizicki izgled uopste nije presudan. Bitan je naravno, ali nije presudan. Opet mnogima nije lepo da vide napumpanog muskarca i to je takodje cinjenica.
Evo ti mi prvi reci ko ti je veca faca: Istvud ili bilder onaj? Onaj bata ima talenta samo da se pumpa i da svoje slike u fotosopu jos vise sredjuje i postavlja -hvali se - po instagramima i slicno.
A sto se tice iskustva i misljenja raznoraznih ljudi - kontam kakvog su mentalnog sklopa ti likovi (muski zenski nebitno) sa kojima dolazis u kontakt. Bez ikakve namere da ponizavam i tebe i bilo koga od njih. Vecina ih je nezrela, a ima sigurno i pametnih, nacitanih, iskusnih ljudi. Sada postavlja se pitanje da li su (hajde da se ogranicimo na nasu zemlju) ti koji razmisljaju kao srednjoskolke iz tvog kafica vecina ili manjina. Ja bih rekao da je lapo-lapo...
Da preformulisem to ovako: Pravoj zeni nikako ne moze onaj bata sa bicepsom biti privlacniji niti ce sebe pre videti uz njega od nekog normalno gradjenog lika koji je pametniji, elokventniji, sarmantniji od bajcepsa.
Leave a comment:
-
Originally posted by madrid View PostIma li ovde iko da nema nesto sto ga konstantno vuce?
Leave a comment:
-
Koriste i steoride i photoshop.
Ima jos jedna zajebana droga, adrenalin, moz ubije samo tako.
Leave a comment:
-
Originally posted by bici View PostSpavao sam i budio se na ruletu. Mada za isti nisam seo otkad sam zavrsio srednju. Nikad neke ozboljne pare nisam izgubio, igrao sam cisto iz zabave.
Problem sa kockom je sto ljudi misle da su najpametniji, pa kad nesto pogode, misle da je to zato sto su pametni i ne postoji trunka sanse da oni priznaju ili samo pomisle na to da je ipak sreca i nista drugo osim srece u pitanju.
Leave a comment:
-
Dobro ti fitnes likovi i sami kazu da nisu bas toliki u stvarno svetu kao sto su na instagramu. Vecina kazu otvoreno da koriste fotoshop.
Leave a comment:
-
Spavao sam i budio se na ruletu. Mada za isti nisam seo otkad sam zavrsio srednju. Nikad neke ozboljne pare nisam izgubio, igrao sam cisto iz zabave.
Problem sa kockom je sto ljudi misle da su najpametniji, pa kad nesto pogode, misle da je to zato sto su pametni i ne postoji trunka sanse da oni priznaju ili samo pomisle na to da je ipak sreca i nista drugo osim srece u pitanju.
Leave a comment:
-
Ma rulet moze da bude pakao,moj drug igrao al ne u te iznose,al bas navuceno,ja probao jedno pola sata sat al nekako mi lepsa kladionica,mada njegov drug radi ovo sto @bice kuca ide i na crtu,na velike iznose
Al realno poroci su mnogo lepi svi,al zeznuti,ja kazem ne pusim al vidim ovi sto puse koje to uzivanje pa jos uz alkohol,ili ujutru koja kriza dok se ne povuce par cigara i digne nivo nikotina
Leave a comment:
-
Moja sestra radi u kladionici, kod nje imaju samo slot aparati i od skoro rulet. Kaze da je jedan dan neki lik(gastarbajter iz Svajcarske), do 6 ujutru igrao slotove, aparate, iako im je radno vreme do 1, i uzeo 750 000. Sto je najjace tom njenom kolegi koji je radio tada nije dao ni 100 dinara. Sledeceg dana otisao u drugu kockarnicu i izgubio sve to sto ej uzeo, pa onda posle 2 dana dosao opet i ponovo uzeo 500 000. Ali kaze ima para pa ga bas briga.
Leave a comment:
Leave a comment: