Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vladan
    replied

    Leave a comment:


  • Vladan
    replied
    Pa ja i rekoh vidjecemo za njega jos, ali mentalitet mu za sad nije dobar

    Leave a comment:


  • z0La
    replied
    Mislim da je za to rano pričati Vladane. Videćemo kako će se snaći u nekom većem klubu. Rano mu je suditi još uvek. Ovo je prvi ozbiljniji klub koji vodi, a ni on nije bio ozbiljan do pre par godina.

    Kad ga vidim da fejluje u nekom dobrom klubu, onda možemo da pričamo o tome.

    Da ima mana, svakako da ima. Ali sam uveren, kad bi mu skinuli raznorazne restrikcije, da bi pokidao. Ali eto, vreme će pokazati.

    Leave a comment:


  • Vladan
    replied
    Poketino vam je kao Pelegrini, sve ima samo muda nema. Ima igru, ima sistem, dobar je lik, dobar je trener ali nije za ozbiljne klubove vjerovatno. Manuel nije bio tacnije, za Maurisija cemo da vidimo.

    Ipak on jeste skripta, ima samo jedan plan igre i aposlutno ne reguje na desavanja na terenu, sto je nedopustivo. On gubi sve u kratkom periodu utakmice jer nije sposoban da odreaguje na desavanja na terenu i to je njegov najveci problem.

    Fudbal se na kraju dana igra za trofeje i titule, a on u karijeri nema nijednu, isto kao Mojes i Everton. Neke ptice nikad ne polete, a neke iako imaju krila ne mogu da lete. Zato im je najpametnije da se drze svog jata. Nema kokoska ili pingvin sta da trazi kod sokolova i orlova.

    Leave a comment:


  • Brian McShtull
    replied
    Originally posted by MarkoNFL View Post
    Lepo Poketino radi na razvoju igrača.

    Ali u direktnim duelima gubi.

    Spursi su 95% Kejn i Eriksen. Ko ih je gledao bez nekog od njih je to video.

    Posle eliminacije od Uniteda zamirisalo je da je došlo vreme da Spurse preuzme trener koji može nešto da osvoji, pa su mediji stali u odbranu Poketina.

    Doveo ih je do 4. mesta u PL i to je plafon. Sa Sitijem, Unitedom i Liverpulom.
    Bas si lupio, a Toby nije najbolji stoper lige, a Dembele nije jedan od najboljih veznjaka lige. Izbacili su nekoliko najboljih bekova u PLu u njegovom periodu. Poch je bas pokidao, ali izgleda da tu stepenicu od vrhunske ekipe do sampionske nikada nece moci da preskoci, bar ne sa Sparsima.

    Pritom on je i u Sotonu pravio bolesne rezultate, i koliko je samo vrhunskih igraca izaslo iz Sotona i Spursa u njegovom periodu...

    Leave a comment:

Working...
X