Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jos ako mu je ovo 97 godiste, ne znam sta reci.

Comment

• Originally posted by Samuraj View Post
      Prestani da joj se nabacujes.
      Kakve su ovo insuinacije?
      Pa samo imamo istog favorita ništa viśe
      Gde je to problem? Ili se nabacujem svim ženskim Noletovim fanovima?

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Sramota Nemanja, udata zena, cita joj muz forum pritom. Bas sramota.
        Pa može samo da pomisli da ste vi neozbiljni
        Ajd Samuraj da ga i razumem , ali otkud tebi Vladane ovakve pomisli?

Comment

• Pazi Neco ja sam admin i mi imamo skriptu koja nam govori koliko ko citira nekog drugog, ti citiras Mariju najvise i to su uvijek neka odobravanja, jedan mekani i barsunasti ton prema njoj, i onda da nam se pali crvena lampica u panelu i moramo da reagujemo i da ti skrenemo paznju. Da nije udata pa svaka cast, da joj muz ne cita pa ajde i to bi moglo, tajna forumska strastvena veza, covjek si, ali ovako nije u redu nikako.
          sigpic

Comment

Kako su rodjene istog dana a jedna osam godina starija od druge?
            Ne pravi se toša...Istog dana slave rođendan. Bolje ?

Vlajko ne brini ti za mog dragog , on je evropski čo'ek širokije' s'vatanja , ali je malo bez veze zbog Nemanje...
            Last edited by Marija81; 06-06-17, 22:42.
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
              Pa može samo da pomisli da ste vi neozbiljni
              Ajd Samuraj da ga i razumem , ali otkud tebi Vladane ovakve pomisli?
              Nemanja, danas sam primjetio da si par puta na RG topicu, odlutao sa tenisa sa par komentara koji nisu imali nikakve veze sa tenisom.

Uozbilji se

Comment

Kakve su ovo insuinacije?
                Pa samo imamo istog favorita ništa viśe
                Gde je to problem? Ili se nabacujem svim ženskim Noletovim fanovima?
                Dobar si momak Neksi, ali nemas izgleda iskustva sa zenama. Ne padaju one na takvu pricu. Evo neka ti Vladan da neke instrukcije za ubuduce.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                  Ne pravi se toša...Istog dana slave rođendan. Bolje ?
                  Dao bi ti reputaciju da mogu.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Pazi Neco ja sam admin i mi imamo skriptu koja nam govori koliko ko citira nekog drugog, ti citiras Mariju najvise i to su uvijek neka odobravanja, jedan mekani i barsunasti ton prema njoj, i onda da nam se pali crvena lampica u panelu i moramo da reagujemo i da ti skrenemo paznju. Da nije udata pa svaka cast, da joj muz ne cita pa ajde i to bi moglo, tajna forumska strastvena veza, covjek si, ali ovako nije u redu nikako.
                    Hahahahah dobre su ti te lampice samo što ti je to sad loš izgovor
                    Kao prvo sa tom pretpostavkom me je napao Samuraj , a ne ti , a on je bar mislim vrlo daleko od admina
                    Ne brojimkoga citiram , a onog koga citiram pozitivno taj je sigurno to i zaslužio
                    Vladane još jedan problem ti kao admin si otišao veoma daleko od teme , a to je RG

Comment

Hahahahah dobre su ti te lampice samo što ti je to sad loš izgovor
                      Kao prvo sa tom pretpostavkom me je napao Samuraj , a ne ti , a on je bar mislim vrlo daleko od admina
                      Ne brojimkoga citiram , a onog koga citiram pozitivno taj je sigurno to i zaslužio
                      Vladane još jedan problem ti kao admin si otišao veoma daleko od teme , a to je RG
                      Samuraj je admin iz sjene. Ne znaš ti još neke stvari.

Comment

Dao bi ti reputaciju da mogu.
                        Ali kad' budeš mogao obavezno crvenu ;))))

Originally posted by luka View Post
                        E, pa to menja stvar...

Ali biće da se on udvara...
                        Ono po principu osnovna škola, čupanje za kikice...

Sad' gledam nešto , kaže Bačinski da se za nju magija dešava uvek u Parizu.
                        Sreća pa završiše mečeve danas inače bi sutra bila ludnica.
                        Beše Novak od 11:00?
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Originally posted by luka View Post
                          Nemanja, danas sam primjetio da si par puta na RG topicu, odlutao sa tenisa sa par komentara koji nisu imali nikakve veze sa tenisom.

Uozbilji se
                          Stvarno ni ja ne znam otkud toliko da odlutam

Originally posted by Samuraj View Post
                          Dobar si momak Neksi, ali nemas izgleda iskustva sa zenama. Ne padaju one na takvu pricu. Evo neka ti Vladan da neke instrukcije za ubuduce.
                          Neka ne moraš ne trebaju meni nikakve instrukcije , a Vladana su mi već nudili kao "savetnika" tako da to slobodno otpiši.
                          Originally posted by luka View Post
                          Auu pa to ako se desi bojim se da smo nadrljali

Nadam se da smo sa ovom svaštarom završili i da sad čekamo sutrašnji tenis

Comment

• Originally posted by luka View Post

Uozbilji se
                            On i Marija to rade u tandemu. Sinoć su se obrušili na nas, a sad na Samuraja ni krivog ni dužnog.

Sutra se muški mečevi poklapaju, baš loše.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                              On i Marija to rade u tandemu. Sinoć su se obrušili na nas, a sad na Samuraja ni krivog ni dužnog.

Mi to onako spontano organizovano

Nervira me što i Novak i Nadal igraju u isto vreme pa ću Rafin meč morati da gledam u reprizi

Comment

• Originally posted by notorious View Post

Ne moramo ni da se dogovorimo prosto te Samuraj i sam izazove , a za muške mečeve pa tačno sam znao da će ovako ispasti
                                Nema veze , nek Nole pobedi i onda je sve u redu

Comment

Working...
                                X