Announcement
Collapse
No announcement yet.
Novi sajt Sport Kluba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa znam.Opet nije logično. Ako već nema program za juče onda nek program za danas počinje od 00:00 a ne od 06:00.
-
Super je sad šema. Jedina zamerka je sledeća. Recimo sada, posle ponoći kad se otvori šema, prikazuje program od 6 ujutru. Nema jučerašnje šeme tako je nemoguće videti šta ide sada i šta će ići do 6 ujutru.
Leave a comment:
-
Super je ovo. Pregledno, lepo...a ko više voli ono prethodno, ima i opcija za to. Bravo...
Leave a comment:
-
Drago mi je da su saslusali molbu vecine da se vrati, svaka cast.
Leave a comment:
-
To je sad to ,još kad bi stavili SK HD poslije SK3 a golf na kraj ,gdje bi nam bio kraj
Poslano sa mog Redmi Note 2 koristeći Tapatalk
Leave a comment:
-
Vidi se da su ljudi profesionalni i da slusaju zelje svojih korisnika! Bravo Sport klub!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
Ekstra. Mnogo bolje I preglednije nego sto je bilo.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Leave a comment:
-
Necu se ja vratiti na tenis nikada onoliko koliko sam bio aktivan kada sam se tek registrovao. Jednostavno, previse mi je toksicno gore da pisem. Pratim redovno, gledam turnire, iako mnogi kazu da ne gledam, ali pogledo sam sve zavrsnice svih turnira otkako Federer ne igra.
Kad se Role vrati, bit cu aktivniji malo, prokomentarisati po neki mec, malo prosparingovati sa Sanduom, Vlajkom i NI-em i vratit se svom stalker mode-u
Leave a comment:
-
Bitka je izgubljena ali rat nije ! Neće se Aki tako lako predatiBaš me zanima kakve je bitke vodio u tenis pdf-u , čim budem bio slobodan prelistaću malo teme a vi mi pošaljite na pm neke zanimljive diskusije
Leave a comment:
Leave a comment: