Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lepe žene svuda oko mene

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Carcosa
    replied
    Natali Portman sem sto je lepa i glumica ima i doktorat iz matematike cini mi se. Tako da ima u kuci ko da vodi brigu o racunima. Vase je samo da otvorite pivo i zavalite se u fotelju ;) P.S. "Jooooj, KlinKtone..."

Leave a comment:

• Lord Samuraj
    replied
    Originally posted by Lord Gangarić View Post
    Meni je ona mala iz Hari Potera nikakva ali baš nikakva, još sam je slušao kada je davala neki govor podrške feminizmu smorio sam se. Lavrens je po meni onako prosek riba ništa posebno fizički ali eto ljudi su je nekako zgotivili zbog te neke harizme šta znam.
    Slatka je u licu ali tijelo nikakvo. Zavisi sta ti je bitnije.

Leave a comment:

• Lord Gangarić
    replied
    Meni je ona mala iz Hari Potera nikakva ali baš nikakva, još sam je slušao kada je davala neki govor podrške feminizmu smorio sam se. Lavrens je po meni onako prosek riba ništa posebno fizički ali eto ljudi su je nekako zgotivili zbog te neke harizme šta znam.

Leave a comment:

• Lord Samuraj
    replied
    Originally posted by Miletić View Post
    Nisam ja rekao da su savrsene, daleko od toga, kacio sam ja ovde zene koje smatram savrsenim fizicki... Vec je Bane rekao da predlozimo neke koje mislimo da mogu da ponude nesto vise od samog fizickog izgleda a one vaze za najprizemnije zenske poznate licnosti i pritom mi deluju obe inteligentno, zenstvene su i cenim da su kulturne... Zato sam naveo njih

Eto mozda jos Bela Hadid
    Lijepo su se na the fappeningu pokazale.

Leave a comment:

• Miletić
    replied
    Originally posted by Scouser View Post
    Meni su obe overrated do bola.
    Nisam ja rekao da su savrsene, daleko od toga, kacio sam ja ovde zene koje smatram savrsenim fizicki... Vec je Bane rekao da predlozimo neke koje mislimo da mogu da ponude nesto vise od samog fizickog izgleda a one vaze za najprizemnije zenske poznate licnosti i pritom mi deluju obe inteligentno, zenstvene su i cenim da su kulturne... Zato sam naveo njih

Eto mozda jos Bela Hadid

Leave a comment:

Working...
X