Announcement

Collapse
No announcement yet.

FIFA CONFEDERATIONS CUP BRASIL 2013 (15.-30.6.2013.)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Freshman
    replied
    Evo penala, majstor Forlan izvodi...

Brani Cesar bogotac...

Leave a comment:

• Avramovic
    replied
    Верујем да ће Бразил и Шпанија бити у финалу. Бразил игра пред својом публиком, тако да оно као.

Ко освоји КК неће освојити СП, то тако иде у фудбалу.

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Podsjeca me ovo dosta na utakmicu Argentina - Urugaj na KA 2011.

Igralo se u Argentini , bili ogromni favoriti na kladionici , a Urugvaj prosao .. Veceras ocekujem da iznenade ..

Leave a comment:

• Merlin
    replied
    Polufinale je, logično da će izvesti najbolje što ima. Vidjelo se protiv Nigerije da ova trojica mogu odlično surađivati i prilično lagano rotirati se, što će vjerujem biti veliki problem za Brazilce.

Ne znam za vas, ali ja imam neki osjećaj da Urugvaj ide dalje i da su ih kladionice podcijenile. Svakako da sam ih odigrao sa dvoznakom, kvota jako dobra - 2,50, a na sistemu sam odigrao i čistu dvicu po kvot 6.

Leave a comment:

• danijelkr
    replied
    Sasatavi za utakmicu Brazil-Urugvaj

Nisam ocekivao od Tabareza Forlana, Suareza i Cavania u prvih 11, mogla bi ovo biti jedna nenormalna utakmica.

Leave a comment:

• ognjen
    replied
    iskreno ne vjerujem u vjerodostojnost ove izjave, ako je Lugano iole ozbiljan igrač ne bi smio ovako nešto izjaviti za nekog fudbalera ma šta mislio o njemu....krajnje nekorektno...

EDIT: apsolutno podržavam "grubost" Brazila, igra puna tempa, prosto obožavam...
    Last edited by ognjen; 26-06-13, 14:35.

Leave a comment:

• danijelkr
    replied
    Bit ce tesko da Urugvaj dobije, iskazali su dosta nesigurnosti u odbrani, a znamo kako je Brazil ove tri utakmice igrao. Veliki pritisak odmah na samom pocetku i dolaze do vodstva. Samo u ovoj utakmici ce na njihovu grubost uslijediti grubost Urugvajaca. Vidjecemo sta ce Tabarez uraditi na taktickom smislu, ali vezni red mora dosta bolje odraditi utakmicu.

Leave a comment:

• andy
    replied
    lako dobija Urugvaj danas osim ako ne bude neki gol fred-a iz ofsajda !

Leave a comment:

• danijelkr
    replied
    Tata Lugano objasnio za Neymara i Brazil

Neymar je fizički lagan igrač i stalno pada i vara sudije. Čileanski arbitar će biti pod velikim pritiskom, nadam se da neće praviti greške. Brazil je napustio njihov lijepi stil igre. Sada su oni tvrda i taktička ekipa koja udara protivnike. Naša historija, ali i sadašnje stanje daju nam za pravo da se nadamo uspjehu protiv Brazila, ali i kasnije protiv Španije ili Italije.

Leave a comment:

• ognjen
    replied
    ja ne kontam te Brazilce, kada se saznalo da će oni biti organizatori svjetskog prvenstva, svi su izašli na ulice i slavili, meni to više djeluje kao da je politika uplela svoje prste u te proteste...

Leave a comment:

• Freshman
    replied
    Ben Smith ‏@BenSmithBBC 2m
    Reports that Brazilian police have asked for Brazil v Uruguay to be called off amid safety fears are not true. #Confeds
    Kenja mnogo Tancredi...

Leave a comment:

• D-Wade
    replied
    Kakvo ce to slavlje biti kada se matori odvoji od fotelje.:S

Od samog pocetka je organizacija delovala neozbiljno. Pobogu, krov na Marakani se srusio kod prve probe.

Leave a comment:

• Freshman
    replied
    Originally posted by D-Wade View Post
    Odlaganje SP-a bi bilo ravno propasti sveta. Zato pamet u glavu i davati to drzavama u Evropi.
    Sreca pa matori Blatter ide, inace posle Qatara smo mogli ocekivati World cup 2026 Antartik...

Leave a comment:

• D-Wade
    replied
    Odlaganje SP-a bi bilo ravno propasti sveta. Zato pamet u glavu i davati to drzavama u Evropi.

Leave a comment:

• Freshman
    replied
    Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri 42s
    JUST IN: brazilian police has asked to call off the Confederations Cup semifinal Brazil-Uruguay
    Kako je krenulo, mozda cemo prisustvovati prvi put odlaganju SP jos od WW2 kada su dva odlozena. Dobro, Miha ce barem imati izgovor...

Leave a comment:

Working...
X