Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Konacno je Novak vratio nivo igre sa pocetka meca. Je li preakasno za ovaj set?

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
      Ma ne mogu da se ne nerviram,celu karijeru odigra u igraca a ima ceo teren cist.
      Ovo je ziva istina,i mene to iritira strasno.Evo na drugi servis u aut salje

Comment

• NOvak kada Berdih servira drugi servis izbaci metar u aut,tako je bilo i protiv Wawrinke.

Comment

• Originally posted by Gari NS View Post
          Ovo je ziva istina,i mene to iritira strasno.Evo na drugi servis u aut salje
          Ali u znas koliko bitnim situacijama je to radio,znaci na brejk lopte i set lopte i naravno tako je vracao protivniku samopouzdanje.

Comment

• Previse je sansi propustio u ovom setu, Berdych lose ubaca prvi ali Novak jednostavno ne koristi ono sto bi morao.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
              Ali u znas koliko bitnim situacijama je to radio,znaci na brejk lopte i set lopte i naravno tako je vracao protivniku samopouzdanje.
              Ma znam,uzasno me iritira to.Evo prvi ga razbio,a drugi poklanja Berdihu Nije smeo da dopusti odma onaj brejk...

Comment

• NIsta da se spremamo izgleda za sledeci set,posto tesko ce Novak do ovog imao je brdo sasni ali ne vredi

Comment

• Propusta Novak sanse, a bilo ih je u tri Berdihova servis gema. Imace jos jednu priliku nadam se.
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Mene samo kopka sto li zuri ovoliko, kad je u mecu 100% nikad ovako ne zuri ni kod servisa, ni da zavrsi poene
                    sigpic

Comment

• mnogo je propustio sanse Novak u ovo msetu da se vrati i da napravi brejk
                      ali ostala je jos jedna sansa , ap cemo videti sta ce biti

Comment

• Da me neko prije meca pitao da li bih bio zadovolja sa 1:1 poslije 80 minuta, rekao bih da. Sada mi se to cini prilicna veresija.

Comment

• Al je teško zadržati pozitivan stav u vašem društvu
                          "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Нове лопте, сада ће Бердих све у аут....
                            sigpic

Comment

• Kolko je patetican igrac ovaj Berdih, ja neveruem

Comment

• Ocistio linije za spasene brejk lopte, hrabro nema sta, glupo je i pricati da je Berdih jos u svlacionici izgubio mec nakon ovoga.

EDIT: I na trecu brejk loptu bekend paralela na liniju.
                                Last edited by SnakeEyes; 22-01-13, 11:06.

Comment

Working...
                                X