Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Strasan potez Tomika na brejk lopti, izvukao je taj brejk posle 40:0. Podigao publiku na noge ali i dalje prilicno pasivan, vise zavisi od Brandsa.

Pocele Wozniacki i Vekic
    sigpic

Comment

• I Brands se u Sarajevu preporodio

Vekic vec sad udara 2 puta jace od Caroline mada danas nema sta da trazi...preiskusna je dankinja

Comment

• Masu ljepse i atraktivnije Donna igra ali Wozniacki moze da vrati nenormalne stvari i po nenormalno vrucem danu. Jos nijedan servis gem nije uzela

Brands je i dalje taj koji diktira
        sigpic

Comment

• Uvijek ce i biti taj koji diktira, mocniji igrac

Comment

• Inace Milos je bas lako izasao na kraj sa Rosolom, jos jedno kolo da prodje i ispunjen cilj, mada ce biti tesko protiv Kohlya u formi
            sigpic

Comment

• Sta ovo bi sa Tomikem u prvom setu ? Oblajznuo nesto a ?
              Pa ja sam ocekivao da ovaj svabo sakuplja do dva gema po setu .... mislim strasno
              Da jbt, vidite li kako mu ovaj kacket ruzno stoji .... mnogo mu velika glava ;)
              Odoh da pogledam sta se to sinoc izdesavalo, pa da ispratimo Mica-to malko ...
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kavcic ide u TB najvjerovatnije, da to propratimo?

A gdje ce gemove skupljati, kad ispaljuje rakete iz servisa koje Tomo ni vidjeti ne moze
                Last edited by shminka; 17-01-13, 05:55.

Comment

• JEbote ovaj sa Eurosporta komentator nije normalan.Dona pogodi strasan ritern viner, a on bez ikakve reakcije cita rezultate dublova
                  http://www.avangarda.in/forum/viewforum.php?f=56

Comment

• I Drvo i Tomo u TBu

Comment

• I da naravno jedino u Marejevom delu zreba nosioci ispadaju. Mada mi je drago zbog ovog malog Litvanca.
                      Hoce li Endi do 1/4 imati JEDNOG protivnika iz top 50? Ne bih ja nesto rekao, a i ako bude bice to Zile Simon koji moze odmah da preda
                      Sepi i Istomin izgleda igrali odlican mec?
                      A kod zena standardno, mada obrukale su se dale su protivnicama 1 i 2 gema .... ne znam kako je to smelo da im se dogodi.
                      Ma znam ja da Svabo ispaljuje "raketle" ali ako uzmemo u obzir fenomenalni, fantasticni, svemocni i neprejebljivi Tomicev ritern? Ali izneverio ga nesto veceras
                      sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Kvalitet tenisa na AOu je mimo svih ocekivanja. Nema nista lako ni u ovom TBu, Bernard samara ali je Brands jednostavno jaci, vineri i iznudjene greske, to se trazi
                        sigpic

Comment

• Osvojise Oziji TBove...ova dvojica su igrala i prije 2 i po sata, kad sam otisao spavati...mogu mislit kako im je veselo na ovom kijametu

Comment

• U mecu izmedju Tomika i Brandsa sve brzo ide, bas sam se obradovao mecu Brands - Kolja ali izgleda da ce Kolji na megdan mladi Bernard
                            sigpic

Comment

• Ma da igraju do prekosutra, ne moze ga Brands brejknuti ... njegova nada je TB, ali fino se proveo u ovom poslednjem TB-u tako da ce vrlo verovatno "mladjani" Tomic na megdan Nikolaju
                              sigpic

Comment

• Olako Tomo fuli ovaj FH na BP, neozbiljno

Comment

Working...
                                X