Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sem Stosur konacno dobija prvi set , i to u tajbrejku ;)

Malis dobio Anduhara u tri seta
    Last edited by Lord Aleksoni; 14-01-13, 03:30.

Comment

• Pih, ne daj se Chen Chang, produzi ovo ako nista drugo, bar do 7h neka traje. Mada meni nista ne znaci svakako, ne vjerujem da ce ES pratiti Novaka od pocetka, a stranicu ovdje mi ucitava 3 minuta

Poklanja Goffin previse, mada se moira reci da Verdasco bas dobro izgleda, iznenadjujuce.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Miko View Post
        Ryan Raspadon izgubio prvi set od Santiaga Mocnalda
        Ubio ga Kolumbijac.Jos je sad propustio 0-40.
        http://www.avangarda.in/forum/viewforum.php?f=56

Comment

• Koji retard ova Bobusic
          sigpic

Comment

• Dolazi David do brejka,da vidimo hoce li biti u stanju da ga odrzava

Dzonson propusta dve brejk lopte za 6-5
            sigpic
            http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Sjajni Goffin, vrijedi istrpjeti i ove greske kad dodju strasni vineri. No i dalje ga dosta navlaci Fernando, mogao bi da proba da mu prepusti inicijativu malo, da mu izvuce greske
              sigpic

Comment

• Koji je rezultat na Ryana? Sto ce Giraldu u zivotu da igra sa Novakom ponovo na AOu samo mi to nije jasno
                sigpic

Comment

• Vraca Verdasko ekspresno brejk. Almagro i Johnson ce igrati jos jedan tb. To vredi ispratiti
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Ne znam za koga da navijam,zao mi Rajana,ali je svakako bolje da izgubi od Santjaga nego od Novaka
                    A i Djokovic zna kako sa Hiraldom.U drugom setu je 3-3.

Verdasko navlaci Gofana na greske bas dosta,ali i koristi dobro kratke lopte za napad,poteze iz bh-a i fh-a i to izgleda dobro.
                    sigpic
                    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Kubot nakon sramote u trecem setu i dzaka krompira dobija 4.set protiv Travera sa 6:4
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Kako je skinuo liniju Johnson na mec lopti
                        Last edited by Navras 16950; 14-01-13, 03:54.

Comment

• Au sto cini Steve, prvo totalno debilno izlazi na mrezu, a potom starsan FH viner. Uzimaj taj set kad si toliko blizu
                          sigpic

Comment

• Steve Jebeni Johnson uzima novi set Almagru E moj Nicolase, nije ni tebi lako.

Comment

• Almagro prokockao MP na svoj servis , pokusao celendzom do meca nije uspio , Johnson potom odlicna FH paralela za 6:6 , zatim neiznudjena Almagra i as Johnsona za 2:2
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Evo ga Almagro nije mogao da nadje prvi kada mu je najvise trebao.

Comment

Working...
                                X