Announcement

Collapse
No announcement yet.

Euroleague TOP16 2011/12 - Group G

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Euroleague TOP16 2011/12 - Group G

TOP16 GROUP G

Last edited by Black Mamba 24; 01-01-12, 19:17.
    sigpic

Last edited by Black Mamba 24; 21-01-12, 00:55.
    sigpic

Comment

Comment

Comment

Fener dobio novu halu ili kome je lepse Arenu
          http://www.euroleague.net/news/i/929...ts-arena-opens
          Ako sam nasao pravu sliku,kompleks spolja izgleda ovako
          ulker1.jpg

Comment

Ova grupa postaje zanimljivija, Fenerbahce dobio jedva Armani na svom terenu, dok PAO izgubio od Uniksa kod kuce koji ima skor 2:0 i koji je istakao kandidaturu za TOP 8.
            Najizjednacenija grupa i siguran sam da ce barem tri tima biti u kombinaciji za plasman u TOP 16 kada bude bilo na programu poslednje kolo u ovoj fazi.Najmanje sanse dajem Armaniju, ali vise cemo znati kakva ce njihova sudbina biti posle dvomeca sa liderom Uniksom.

Comment

Comment

Comment

Comment

Comment

Comment

Kajmakoglu presudio Uniksu i doneo pobedu Panatenaikosu i ono sto je jos bitnije prvo mesto.Moj prezimenjak je dao par bitnih poena u poslednjoj cetvrtini.
                        Imao je Uniks sanse da izjednaci pre tog suta, ali su pravili pocetnicke greske.PAo je tokom veceg dela meca imao prednost od 2 do 6 poena.Definitivno potez utakmice je zakucavanje Dzavaija na alejup(ako se ne varam) Mekartija.Domerkant je odigrao svih 40 minuta.
                        Kod Panatenaikosa je prednjacio Batist, njegovi saigraci su samo malo zaostajali za njim, ovo sto je presudilo u ovoj utakmici je to sto su imali vise raspolozenih igraca nego Uniks i poeni su im dobro rasporedjeni i nije se znalo od koga preti prava opasnost u napadu.
                        Zabari dobili Fenerbahce, pa ce Uniks ybog bolje kos raylike u odnosu na Armani biti drugi.Puno srece im zelim u cetvrtfinalu kada igraju s Barsom.PAO ce igrati sa drugoplasiranim Makabijem.

Comment

Maricu Upravu si Dobro se Zelimir setio da ga ubaci....
                          Leo Westerman: "Neko sanja da zaigra u NBA ligi neko sanja da zaigra u ACB ligi a meni je bio san da zaigram za Partizan"

Comment

Working...
                          X