Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Crne Gore

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    NOVI „HRABRI SOKO”: FUDBALSKA REPREZENTACIJA BI MOGLA DA DOBIJE POJAČANJE

    Vilotić bi volio da igra za Crnu Goru


    Uz Marka Bašu i Stefana Savića, u posljednjem bedemu ispred Mladena Božovića u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj mogao bi da bude još jedan kvalitetan defanzivac - kako „Vijesti” saznaju, štoper Grashopersa Milan Vilotić je izrazio želju da obuče dres „hrabrih sokola”.

    Zvanično najbolji odbrambeni igrač Švajcarske u prošloj sezoni, koji je pogotkom iz penala u posljednjoj seriji finala prekinuo sušu trofeja dugu 10 godina i „skakavcima” donio pehar u nacionalnom Kupu, na pragu je crnogorske reprezentacije.

    Nekadašnji kapiten Crvene zvezde je u novembru 2011. godine dva puta nosio dres Srbije, ali ti mečevi sa Rusijom i Hondurasom su bili prijateljski i nema smetnji da obuče crveni dres. Isto pravilo Fife je iskoristio i Dijego Košta, koji je odlučio da nastupa za Španiju, iako je dva puta igrao za Brazil.

    Ostalo je samo da njegov dolazak „aminuju” predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i Branko Brnović, ukoliko ostane na selektorskoj funkciji.

    Vilotić je imao zanimljiv životni i igrački put. Rođen je u Beogradu 21. oktobra 1986. godine, a karijeru je počeo u Čukaričkom. Prešao je u Crvenu zvezdu 2009. godine, nakon nastupa na Evropskom prvenstvu za mlade.

    Odigrao je odličnu prvu sezonu za „crveno-bijele”, bio standardan u ekipi koja je osvojila Kup Srbije, ali je u avgustu 2010. doživio šok kada mu je na rutinskom pregledu otkriven maligni tumor na desnoj lopatici.

    Njegova životna drama je ujedinila i fudbalere i navijače Crvene zvezde i Partizana, a Vilotić je izdržao bitku i nakon operacije u Bolonji se potpuno oporavio.

    Vratio se na teren 12. marta 2011. na utakmici sa Jagodinom, a narednu sezonu je počeo kao kapiten. Problemi u klubu, besparica i nesporazumi sa trenerom Robertom Prosinečkim su doveli do toga da preskoči drugi dio sezone, zbog čega je bez obeštećenja prešao u Grashopers.

    Koliko je klub iz Ciriha napravio dobar posao, najbolje govore rezultati koje je ostvario sa Vilotićem kao glavnim igračem. Sada je vrijeme da Švajcarci naplate znanje - 27-godišnji štoper u januaru će obući dres Olimpijakosa.

    Glavni savjetnik predsjednika Pirejaca Evangelosa Marinakisa, nekadašnji francuski reprezentativac Kristijan Karembu, insistira na dolasku Vilotića, kako bi se zadnja linija pojačala za nastup u osmini finala Lige šampiona ili šesnaestini finala Lige Evrope.

    Dva kluba su sve dogovorila, tako da će Vilotić za tačno dva mjeseca postati stanovnik Atine. Cifra koju će dobiti Grashopers se drži u tajnosti, ali se zna da je Laciju prošle zime traženo četiri miliona eura.

    Comment


    • #62
      Moje mišljenje,što idem na svaku utakmicu reprezentacije,jeste da je ovo sramota...
      Samo brojimo Srbe u reprentaciji (imamo ih oko 10tak),nemamo u reprezentaciji 5-6 Crnogorca,kad ide himna,pjevaju samo 1-2 igrača,neki namiguju kameri,neki se smješkaju,neki ne znaju đe da gledaju.Kad davaju neki interviju za Cg kanal,ne zna se ko više širi Ekavicu,znači užas.Naši mladi talentovani igrači ne dobijaju šansu jer je selektoru bolji igrač iz Srbije,koji je isp*šio kod Mihajlovića.Glave zvijezde reprezentacije (Jovetić i Vučinić) se tekmiče ko će se prije (lažno) povrijediti samo da nebi igrali na utakmicu.Eto to je reprezentacija Crne Gore (i Srbije)

      Comment


      • #63
        Nakon blamaže i loše igra u gostima u Vaduzu i Beču, novo lice selekcije Cg će možda biti igrač Livorna i rođeni Zagrebčanin Damjan Đoković(24). Radi se o igraču sredine terena koja nam je trenutna najtanja... Sve u svemu nastavlja se selekcija stranaca u reprezentaciji Crne Gore....

        Comment


        • #64
          Malo kasnim ali eto.


          Novo lice naše reprezentacije je Argentinac, porjeklom iz Crne Gore, Esteban(na naš Stefan/Stevan) Saveljić.
          Radi se o igraču koji igra prvu Argetinsku ligu, trenutno igra na pozajmnicu Defensa y Justicia a inače njegov klub je Racing Club. Igra na poziciji CB a 20 Maja puni 24 godine. Trenutno igra u standardno u Defensa y Justicia. Zimus je imao interesovanja iz Engleske ali je odlučio da ostane u Argentini. Kako stvari stoje debitovaće protiv Danaca, u prijateljskom meču.

          Spoiler

          DOBRODOŠAO KUĆI!

          Comment


          • #65
            Novo lice naše tima je Adam Marušić iz Kortrajka, inače rođenog Beograđanina, i bivšeg igrača Partizana, Teleoptika, Voždovca. Tako nastavlja se skupljanje B selekcije Srbije. Selektor za njega je rekao:

            "Dugo smo ga pratili, može da igra i po lijevoj i po desnoj strani. Mislim čak da on može da odigra i na poziciji desnog beka. Mislim da će nam dosta koristiti, odlično je fizički spreman, taktički dosta dobro obučen, i nadam se da smo napravili pun pogodak sa njim.''


            Last edited by Dule Krtola; 20-03-15, 21:07.

            Comment


            • #66
              Rusi su, kako prenose njihovi mediji, uvjereni u trijumf u Podgorici i ostanak u trci za jedno od prva dva mesta, a koliko nisu informisani o stanju u crnogorskoj selekciji potvrđuje i izjava fudbalera Igora Portjagina.

              Novinari su mu oktrili da prva zvezda njihovog rivala igra u Mančester Sitiju, međutim...
              "Igra u Mančester Sitiju? Da nije Edin Džeko?", upitao je fudbaler Rubina iz Kazanja.
              "A, da, radi se o Stevanu Jovetiću. Nikada ne bih pogodio".


              Ahahahaha

              Comment


              • #67
                Navodno Ruse će bodriti i Srbi iz CG.
                E pa svašta..
                Svaka riječ je suvišna..

                A inače oko 1000 navijača će bodriti reprezentaciju Rusije pod Goricom.

                Comment


                • #68

                  Comment


                  • #69
                    Zašto Volkov? Zašto Kašćelan? Zašto Bakić ne igra svoju poziciju?

                    A inače 4 srpska igrača u postavu...

                    Comment


                    • #70
                      Ministar sporta Rusije: Ovo je bezobrazno
                      Bruka iz Podgorice udarna vijest u regionu
                      Poleksić odbranio penal, ali je meč definitivno prekinut!
                      UHVAĆEN HULIGAN: Uhapšen navijač Crne Gore koji je pogodio ruskog golmana bakljom
                      NOVI SKANDAL U PODGORICI: Pogođen još jedan ruski fudbaler, meč prekinut
                      Samo neki naslovu što u CG što u Regionu.

                      Sve riječi su suvišne. Nakon što je prošla sve ona frka oko pogođenog golmana bakljom, nastavila se igra. Kad je sudija osudio kraj poluvremena, da drugo počne, čekalo se 25 minuta?! U 65 minutu, suđen nepostojići penal za Ruse. Naš golman odbranio i igrač koji je pucao penal prijavio sudiji, da je pogođen sa tribine. Na sminku se ama baš ništa ne vidi, i prekinut meč. Suvišno je sve pričati. Definitivno kraj kvalifikacija za nas i mnogo, mnogo gorak ukus.

                      Comment


                      • #71
                        Nakon svih onih dešavanja, na našu himnu imali smo preljepu koregrafiju.

                        Comment


                        • #72
                          JEDAN MOMAM NA FB: Ajde sad pišite svi o navijačima i huliganima. Momak je bacio baklju u teren i baklja je pogodila golmana. Jbg događa se. Sad sve svalite na navijače a što ekipa ne može povezat dvije lopte nikome ništa. Mi smo tu 8 godina i jedino smo valja u našoj reprezentaciji.
                          Dok je deja nema ni svjetskog ni evropskog. Zapamtite to! A ovi "naši" što su navijali za Rusiju neka im je na obraz! Jebe se Rusima za vas.
                          Čekamo bolje dane.
                          E' viva Montenegro!


                          Comment


                          • #73
                            Idealan rasplet na kraju... Kad dodje stoka sa strane u zemlju dje takodje zivi stoka mora neka pizdarija da se napravi. I ona bagra iz RS koja je dosla da doliva ulje na vatru... od njih su jedino gore one splacine koje zive odje a navijaju za "majku Rusiju".

                            Vjerovatno je od velikog znacaja za ovaj mec bio onaj pokusaj paljenja americke zastave na sred trga... Eto su se posle i pobili na stadionu. Team "Crnogorci" vs Team "Rusi i njihova pravoslavna braca iz bivse Jugoslavije"

                            Neka, neka... trebali su i grad da polome. Jbg sve je to dio navijackog zanosa.

                            J*bali ih Rusi u prkno! Malo nas je, ali smo velika govna.

                            Comment


                            • #74
                              Jeste vala, dogadja se, redovno neko nekog opali bakljom, ali to je sport, sta se tu moze. A i ovaj Akinfejev kao curica neka. Pogodila ga bakljica i on odmah pada i simulira tu nesto, umesto da je ustao odmah, po uzoru na sokole u crvenom, da pokaze svoje cojstvo i junastvo. Da bruka Rusa bude jos veca, nisu do kraja ni smeli da odigraju utakmicu. Sve u svemu jedna velika sramota za Ruse.

                              Comment


                              • #75
                                Napravili su cirkus od utakmice.

                                A ovaj narod glupi se pomakljao izmedju sebe i od utakmice napravio politicki miting. Jos ce i da nas kazne i onda ce onaj bijedni izgovor od trenera moci da kaze da nije on kriv sto se nismo kvalifikovali. Blago nama dokle nam je god Dejo "genije" na celu reprezentacije... debilcina nepismena.

                                Comment

                                Working...
                                X