Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijateljske utakmice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• D-Wade
    replied
    Originally posted by Brajkula View Post
    Него шта је, ок кад се веселимо и то, али брате као да је Ћаби Алонсо, лудило....треба још да расте тај.

Си управо хтео да кажеш да је Гундоган испред Тонија Кроса ?
    Ne..Tony je bolji ofanzivni vezni od Gundogan-a, samo sto nece doziveti da igra tu, pa mora da se trazi durga pozicija za njega. S obzirom da se afirmisao kao centralni vezni u Leverkusen-u, verovatno da ce tu da se bori za mesto startera. Igraju i on i Gundogan ove sezone odlicno, ali ne na istoj poziciji.

Leave a comment:

• Black Mamba 24
    replied
    Originally posted by AK47 View Post
    Kross je duplo losiji igrac na zadnjem veznom nego na ofanzivnom,to je i sam rekao i dokazao u par utakmica prosle sezone gdje su probali tu avanturu koja je propala u startu;)

Pa onda ovako da ti kazem mambice,Gundogan daleko,ali daleko i nakon toga jos dalje od Verrattija sada
    Neka je, nije mi to bila poenta. Samo mislim da nisi imao potrebu pisati to da je stariji dve godine.

Leave a comment:

• AK47
    replied
    Kross je duplo losiji igrac na zadnjem veznom nego na ofanzivnom,to je i sam rekao i dokazao u par utakmica prosle sezone gdje su probali tu avanturu koja je propala u startu;)

Pa onda ovako da ti kazem mambice,Gundogan daleko,ali daleko i nakon toga jos dalje od Verrattija sada

Leave a comment:

• Black Mamba 24
    replied
    Originally posted by AK47 View Post
    Nisi mi odgovorio na pitanje brate,opet spinujes i ovo nema veze s tvojom prethodnom tvrdnjom

Gundogan izvikan ili ne sabije Yayu Tourea momacki onako i odigra fantasticno u oba smjera u LS komplet,bolje cak i od Bastiana u tom takmicenju meni tako da recimo on moze tu da uleti i da ga zamjeni,covjek igra odlicno i u kontinuitetu sto je jos bitnije.Pirlo s druge strane mag samo takav kakav moze biti,a da ga zamjeni trenutno prosjecni,van forme mladi igrac koji je van Serije B odigrao brat bratu 3-4 utakmice onako da valja i to uglavnom u Ligi 1 i mozda eto onu utakmicu protiv Valencie...

Meni nisu ni jedan ni drugi izvikani igraci,samo sto Gundo igra sada odlicno i ne vidim zasto je izvikan kada se ne prica toliko o njemu,a briljira decko,a Verratti je zbog spleta okolnosti na klupi,ali je i stariji "Svabo" 2 godine
    Najveca glupost u svetu fudbala, pogotovo kad su igraci mladi.

Leave a comment:

• Brajkula
    replied
    Originally posted by Freshman91 View Post

Cuj Gundo precenjen... Au Brajki, preterao si, sada ce te Akan banovati...
    Него шта је, ок кад се веселимо и то, али брате као да је Ћаби Алонсо, лудило....треба још да расте тај.

Originally posted by D-Wade View Post
    Batice, zavisi gde ce Low da trazi mesto Kroos-u, ako bude plan da igra centralnog veznog, Gundogan nece igrati pre njega. Ne zato sto nije bolji, vec kod Low-a generalno imaju prednost igraci Bayern-a. Mada je i Kroos bolestan igrac. Ne zelim ja da umanjim kvalitet Gundogan-a, znas i sam koliko ga gotivim, mozda i uspe da zameni Schweini-a kako dolikuje, ali bi meni najdraze bilo da Schweinsteiger igra na SP-u. Neka ga...
    Си управо хтео да кажеш да је Гундоган испред Тонија Кроса ?

Leave a comment:

Working...
X